News Flash:

Bors de legume

2 Septembrie 2011
925 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de legume
Ingrediente: 2 cartofi mari 2 morcovi mari 3 dovlecei mici zuchinni 2 rosii mari 1 ceapa rosie ulei de masline bors Delikat de legume 1 cutie de smantana Nestle sare piper proaspat macinat 2 linguri de frunze de patrunjel verde Mod de preparare: Se curata ceapa si se taie marunt. Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Dovleceii si morcovii se curata de coaja. Jumatate din dovlecei se taie cubulete si jumatate se rad pe razatoarea mare. Jumatate din morcovi se taie rondele, iar restul se rad pe razatoarea mare. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Intr-o cratita antiaderenta se incinge ulei de masline, se adauga ceapa si se lasa la calit cca 3-4 minute, apoi se pun cartofii, morcovul si dovlecelul ras. Se lasa la calit pana cartofii iau o culoare aurie si uleiul ia culoarea morcovului. Se adauga apa fierbinte si restul de legume si se potriveste de sare si piper. Se fierbe ciorbita cca 25 de minute. La ultimele clocote se adauga borsul de legume si frunza de patrunjel. Se drege cu smantana amestecata cu 2 lingurite de faina. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene cartofi morcovi ovaz gogosar piper patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1170 viz    0 com
1216 viz    0 com
2801 viz    0 com
928 viz    0 com
1147 viz    0 com
2068 viz    1 com
1064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016759 (s)