News Flash:

Bors de gasca cu smantana

11 Iunie 2014
2103 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o gasca
un litru de bors
2-3 linguri cu smantana
un pastarnac
2 morcovi
o capatana de telina
o ceapa
3 ardei
5-6 rosii
o legatura de leustean
un ou
o lingura cu orez
sare
ardei iute

Mod de preparare:

Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cand incepe sa fiarba, se pune gasca taiata bucati si se adauga sare. Se lasa sa dea in clocot si se ia spuma. Se lasa pana fierbe pe jumatate, dupa care se adauga zarzavatul taiat subtire si orezul. Cand e aproape gata se adauga rosiile descojite si tocate.
La sfarsit, se adauga borsul fiert separat si leusteanul tocat marunt. Se drege cu ou batut si smantana.
Se serveste calda, cu ardei iute.

sursa: revistafelicia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete borsuri bors gasca retete carne bors smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2987 viz    0 com
1632 viz    0 com
1702 viz    0 com
1363 viz    0 com
1595 viz    0 com
1469 viz    0 com
2087 viz    0 com
1108 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013611 (s)