News Flash:

Bors de gaina, facut ca la tara

10 Mai 2019
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

O ciorba sau o supa e oricand binevenita. Cu multe legume, dar si carne, acest bors de gaina te va delecta si te va duce cu gandul la bucataria bunicii.

Ingrediente:

  • 1 piept de gaina
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 700 ml bors
  • sare, dupa gust
  • 100 g taitei
  • leustean, dupa gust

Mod de preparare:

Speli carnea, o pui sa fiarba la foc mic intr-o cantitate suficienta de apa cu sare. O spumezi  de cate ori este necesar. Cand poti sa infigi furculita in carne adaugi legumele maruntite. Fierbi totul la foc mic, cu capac pana cand carnea incepe sa se desfaca de pe os. Scoti carnea, o dezosezi si o pui inapoi peste legume, adaugi taiteii si o mai lasi pe foc, acoperita, 5 minute. Cand taiteii sunt fierti, pui borsul si presari leusteanul maruntit. O servesti fierbinte si o aromatizezi, daca vrei, cu o foaie de dafin.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors gaina reteta bors bors bunica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021725 (s)