News Flash:

Bors de gaina

4 Mai 2011
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de gaina
Ingrediente: 1 gaina de casa (sau cocos) 1 legatura patrunjel 1 lingurita piper negru boabe 1 ardei gras rosu 1 morcov marisor 1 radacina patrunjel 100 gr telina radacina 1 ceapa medie 2 rosii decojite (sau 4 rosii din conserva) 100 gr taietei 400 ml bors (sau dupa gust) sare Mod de preparare: 1. Puiul curatat bine si taiat bucati se spala in apa rece. Se pune intr-o oala mare si se acopera cu apa rece (cam 4 l). Se pune la fiert la foc mic. 2. Se pune in oala si legatura de patrunjel si piperul negru boabe, plus 2 lingurite de sare. Se fierbe la foc mic, cat sa bolboroseasca usor. In prima ora, spumati supa cu o lingura cu gauri, pana cand vedeti ca nu se mai face spuma deasupra. Se fierbe totul pentru 3 ore. 3. Asezati o strecuratoare deasa (cu tifon, daca aveti) deasupra unei oale goale si strecurati supa. 4. Puneti supa strecurata din nou pe foc (am obtinut 3 l de supa) si adaugati in ea toate legumele taiate cubulete mici. Fierbeti la foc mediu pentru 30 minute. 5. Cat fierb legumele, dati carnea jos de pe oase si taiati-o cubulete. Adaugati carnea in supa. 6. Dati un clocot borsului si adaugati-l si pe el in supa. Adaugati-l treptat, pana cand supa devine acra dupa gustul vostru. 7. Lasati sa fiarba supa inca 5 minute, apoi opriti focul. Dregeti supa de sare, sigur va mai fi nevoie. 8. Fierbeti separat taieteii. Strecurati-i si aruncati-i in oala cu supa. 9. Serviti presarat cu patrunjel si leustean tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnaciori merguez tofu patrunjel telina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
2398 viz    0 com
1182 viz    0 com
2247 viz    0 com
6533 viz    0 com
1135 viz    0 com
1055 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013401 (s)