News Flash:

Bors de fasole cu cimbru

11 Octombrie 2013
2484 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr fasole (grasa, colorata, nu alba)
1 ceapa
1 telina mica
1 patrunjel
1 morcov
taitei
cimbru obligatoriu
1 lingura bulion
patrunjel verde
300 ml bors
sare

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea si se arunca apa de 2 ori. In a 3-a apa se pun celelalte zarzavaturi taiate marunt si sarea si se fierbe totul.
Cand totul este fiert, se taie  o ceapa si se caleste in putin ulei. Se pune peste aceasta bulionul si se stinge cu zeama din bors. Se pune acest amestec peste fasole. Se pun taiteii, se mai fierbe 10 min  iar apoi se pune borsul fiert separat. Se pun partunjelul si cimbrul. El va da gustul acela bun de bors cu fasole.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018048 (s)