News Flash:

Bors de fasole ca la bunica

28 Aprilie 2011
1503 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de fasole ca la bunica
Ingrediente: 2 cepe 1 morcov fasole 1 ardel gras 3 rosii patrunjel Preparare: Fasole se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata, ardelul gras si morcovul dat prin razatoare. Dupa ce au fiert fasolele se adauga rosiile taiate marunt. Se lasa sa fiarba. Apoi se adauga fideaua si borsul mai la final. Daca aveti bunici care fac borsul in casa e super. Se pune o tigaie pe foc, se adauga ceapa si se caleste un pic apoi se adauga o rosie si se lasa cateva minute sa capete savoare. In final se aduga peste bors si se mai da un clocot. Se adauga patrunjelul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1098 viz    0 com
1166 viz    0 com
1446 viz    0 com
1183 viz    0 com
1079 viz    0 com
1135 viz    0 com
1090 viz    0 com
1762 viz    0 com
1642 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012898 (s)