News Flash:

Bors de fasole ca la bunica

28 Aprilie 2011
1732 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de fasole ca la bunica
Ingrediente: 2 cepe 1 morcov fasole 1 ardel gras 3 rosii patrunjel Preparare: Fasole se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata, ardelul gras si morcovul dat prin razatoare. Dupa ce au fiert fasolele se adauga rosiile taiate marunt. Se lasa sa fiarba. Apoi se adauga fideaua si borsul mai la final. Daca aveti bunici care fac borsul in casa e super. Se pune o tigaie pe foc, se adauga ceapa si se caleste un pic apoi se adauga o rosie si se lasa cateva minute sa capete savoare. In final se aduga peste bors si se mai da un clocot. Se adauga patrunjelul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1255 viz    0 com
1391 viz    0 com
1800 viz    0 com
1378 viz    0 com
1267 viz    0 com
1428 viz    0 com
1238 viz    0 com
1892 viz    0 com
1844 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019388 (s)