News Flash:

Bors de fasole ca la bunica

28 Aprilie 2011
1661 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de fasole ca la bunica
Ingrediente: 2 cepe 1 morcov fasole 1 ardel gras 3 rosii patrunjel Preparare: Fasole se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata, ardelul gras si morcovul dat prin razatoare. Dupa ce au fiert fasolele se adauga rosiile taiate marunt. Se lasa sa fiarba. Apoi se adauga fideaua si borsul mai la final. Daca aveti bunici care fac borsul in casa e super. Se pune o tigaie pe foc, se adauga ceapa si se caleste un pic apoi se adauga o rosie si se lasa cateva minute sa capete savoare. In final se aduga peste bors si se mai da un clocot. Se adauga patrunjelul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1193 viz    0 com
1331 viz    0 com
1690 viz    0 com
1311 viz    0 com
1209 viz    0 com
1331 viz    0 com
1180 viz    0 com
1839 viz    0 com
1778 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013288 (s)