News Flash:

Bors de dovlecel si ardei gras

4 August 2011
1861 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de dovlecel si ardei gras
Ingrediente: 2 dovlecei 2-3 rosii 2 ardei grasi 2 cepe 1/2 l bors verdeata tocata 1 ou 1/2 pahar smantana Mod de preparare: Se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa cca 10 minute, se adauga dovleceii taiati bucatele. Dupa inca 10 minute, se pun borsul clocotit separat si verdeata tocata, lasand sa dea cateva clocote. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://foarteiute.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz ardei gras rosii smantana garnitura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

934 viz    0 com
1355 viz    0 com
1024 viz    0 com
949 viz    0 com
1026 viz    0 com
1027 viz    0 com
996 viz    0 com
1350 viz    0 com
1642 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017236 (s)