News Flash:

Bors de dovlecel si ardei gras

4 August 2011
1914 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de dovlecel si ardei gras
Ingrediente: 2 dovlecei 2-3 rosii 2 ardei grasi 2 cepe 1/2 l bors verdeata tocata 1 ou 1/2 pahar smantana Mod de preparare: Se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa cca 10 minute, se adauga dovleceii taiati bucatele. Dupa inca 10 minute, se pun borsul clocotit separat si verdeata tocata, lasand sa dea cateva clocote. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://foarteiute.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz ardei gras rosii smantana garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

980 viz    0 com
1378 viz    0 com
1066 viz    0 com
986 viz    0 com
1073 viz    0 com
1077 viz    0 com
1039 viz    0 com
1379 viz    0 com
1700 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017493 (s)