News Flash:

Bors de dovlecei dres cu smantana

14 Iulie 2011
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de dovlecei dres cu smantana
Ingrediente: 1 ½ l apa ½ l bors 1 ceapa 1 morcov mic 1 patrunjel 2 dovlecei mari 3-4 rosii 1 lingurita unt ½ lingurita faina smantana sare patrunjel marar Mod de preparare: Se pune la fiert in apa ceapa taiata foarte marunt cu morcovul si patrunjelul taiati subtire. Dupa ce zarzavatul a fiert, se adauga borsul fiert, dovleceii curatati si taiati bucati, sarea, patrunjelul, mararul si rosiile fierte separat si strecurate. Se lasa sa fiarba la foc incet. Cand dovleceii sunt aproape gata, se adauga faina amestecata cu untul si se mai lasa sa dea cateva clocote. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz unt smantana fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1112 viz    0 com
2228 viz    0 com
1521 viz    0 com
2467 viz    0 com
1289 viz    0 com
984 viz    0 com
967 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023264 (s)