News Flash:

Bors de dovlecei cu orez

18 Octombrie 2011
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de dovlecei cu orez
Ingrediente: 4-5 dovlecei potriviti ca marime 2 linguri de orez 2 morcovi 1 telina 1 ceapa patrunjel verde marar verde 4 rosii bine coapte 1 pahar de iaurt 3 linguri ulei sare Mod de preparare: Se curata dovleceii, se taie cubulete si se pun la fiert, intr-un litru de apa calda, impreuna cu morcovii, telina si ceapa tocate marunt. Se acopera cu capac si se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 30 minute. Apoi se pun rosiile decojite taiate felii subtiri si orezul spalat in mai multe ape. Se potriveste de sare, se adauga o lingura de ulei si se mai fierbe ciorba pana cand orezul s-a inmuiat, dupa care se ia oala de pe foc. Se drege ciorba cu iaurt sau cu o cana de smantana. Se serveste calda, cu verdeata tocata presarata deasupra. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ovaz retete vegetariene delikat fasole mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

863 viz    0 com
1240 viz    0 com
1007 viz    0 com
1216 viz    0 com
946 viz    0 com
1066 viz    0 com
992 viz    0 com
1145 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021745 (s)