News Flash:

Bors de crap cu zarzavat

9 Mai 2011
1926 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de crap cu zarzavat
Ingrediente: 1 kg crap 2,5 l apa 1 litru bors 1 buc ceapa 1 buc morcov 1 buc radacina patrunjel 1 buc pastarnac 3 buc rosii 2 linguri orez 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin razatoare. Cand clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 minute. Cand este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In loc de bors, se poate folosi zeama de varza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

896 viz    0 com
1089 viz    0 com
3192 viz    0 com
1097 viz    0 com
3517 viz    0 com
1938 viz    0 com
2537 viz    0 com
1962 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013278 (s)