News Flash:

Bors de crap cu zarzavat

9 Mai 2011
2077 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de crap cu zarzavat
Ingrediente: 1 kg crap 2,5 l apa 1 litru bors 1 buc ceapa 1 buc morcov 1 buc radacina patrunjel 1 buc pastarnac 3 buc rosii 2 linguri orez 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin razatoare. Cand clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 minute. Cand este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In loc de bors, se poate folosi zeama de varza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1012 viz    0 com
1222 viz    0 com
3500 viz    0 com
1266 viz    0 com
3792 viz    0 com
2089 viz    0 com
2717 viz    0 com
2073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014859 (s)