News Flash:

Bors de crap cu zarzavat

9 Mai 2011
1970 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de crap cu zarzavat
Ingrediente: 1 kg crap 2,5 l apa 1 litru bors 1 buc ceapa 1 buc morcov 1 buc radacina patrunjel 1 buc pastarnac 3 buc rosii 2 linguri orez 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin razatoare. Cand clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 minute. Cand este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In loc de bors, se poate folosi zeama de varza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

931 viz    0 com
1111 viz    0 com
3283 viz    0 com
1144 viz    0 com
3585 viz    0 com
1971 viz    0 com
2591 viz    0 com
1997 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016486 (s)