News Flash:

Bors de crap cu zarzavat

9 Mai 2011
2012 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de crap cu zarzavat
Ingrediente: 1 kg crap 2,5 l apa 1 litru bors 1 buc ceapa 1 buc morcov 1 buc radacina patrunjel 1 buc pastarnac 3 buc rosii 2 linguri orez 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin razatoare. Cand clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 minute. Cand este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In loc de bors, se poate folosi zeama de varza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

955 viz    0 com
1141 viz    0 com
3374 viz    0 com
1189 viz    0 com
3673 viz    0 com
2015 viz    0 com
2642 viz    0 com
2028 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037910 (s)