News Flash:

Bors de crap cu zarzavat

9 Mai 2011
2045 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de crap cu zarzavat
Ingrediente: 1 kg crap 2,5 l apa 1 litru bors 1 buc ceapa 1 buc morcov 1 buc radacina patrunjel 1 buc pastarnac 3 buc rosii 2 linguri orez 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin razatoare. Cand clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Intre timp, se curata pestele, se scoate osul amar de la cap, se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat. Pestele este fiert dupa cca 15 minute. Cand este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In loc de bors, se poate folosi zeama de varza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

979 viz    0 com
1181 viz    0 com
3444 viz    0 com
1216 viz    0 com
3725 viz    0 com
2049 viz    0 com
2672 viz    0 com
2046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013102 (s)