News Flash:

Bors de crap

14 August 2019
830 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 cap de crap
  • 1 coadă de crap
  • 2 l apă
  • 500 ml borş
  • 1 morcov mic
  • 1 rădăcină mică de pătrunjel
  • 1 ceapă mare
  • 1 lingură orez sau paste făinoase
  • verdeață
  • sare, după gust

Mod de preparare:

Pui la fiert legumele tăiate mărunt împreună cu orezul sau cu pastele. Când legumele sunt aproape fierte, adaugi bucățile de peşte, sare, după gust şi borşul fiert separat. Ții pe foc 15-20 de minute, apoi adaugi verdeața mărunțită şi dai deoparte.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors crap retete peste bors peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

165 viz    0 com
204 viz    0 com
356 viz    0 com
279 viz    0 com
375 viz    0 com
281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020307 (s)