News Flash:

Bors de crap

18 Ianuarie 2019
771 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • cca 1 kg bucati de crap
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac
  • ¼ bucata telina
  • ½ dovlecel
  • cca 1 ardei gras (congelat)
  • 200 ml rosii bucati in sos
  • 500 ml bors
  • patrunjel
  • leustean
  • sare

Mod de preparare:

In cca 3 litri de apa am pus la fiert bucatile de peste impreuna cu 1 lingurita de sare, spumand de cate ori este cazul. Cand nu si-a mai lasat spuma, am scos bucatile de peste din oala si am pus ceapa, ardeiul, pastarnacul si morcovul, toate tocate marunt.

Am lasat sa fiarba legumele cca 20 minute, apoi am adaugat dovlecelul taiat cubulete si rosiile, si am mai lasat la fiert cca 10-15 minute. Intre timp am dat intr-un clocot borsul, pe care l-am pus in oala cu ciorba. Am potrivit de sare, am adaugat bucatile de peste, apoi am oprit focul si am adaugat patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors peste bors crap
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015519 (s)