News Flash:

Bors de crap

25 Martie 2011
1401 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de Crap
Ingrediente: morcov 3-4 telina - 200g ceapa alba 2-3 orez 130g bors casa 1l leustean 1 legatura sare - dupa gust vegeta dupa gust Crap 1-2 la vreo 400-500g ulei - 20ml Preparare: Se taie ceapa marunt, morcovul foarte subtire pe lung, la fel si telina, se calesc intr-o oala cu un strop de ulei si vegeta (secretul gustului) apoi se pune apa, dar nu f plina pt a putea pune borsul. Se lasa la fiert cand au fiert legumele circa 1 ora. Se pune orezul separat intr-un vas cat sa intre 1l de bors pt a putea fi fiert. Dupa ce a fiert borsul, se toarna in oala cu legumele, se pune crapul taiat bucati si se lasa sa fiarba 10 minute alaturi de legume, fiind inabusit de borsul de casa. Intre timp se oparesc rosiile, se decojesc si se taie bucati, apoi sunt puse alaturi de crap. Se da gust cu sare si vegeta si se pune la final leusteanul. Se stinge focul si se serveste. VA UREZ POFTA BUNA! Mentiuni: Se va servi cald cu paine de casa si ardei iute. Timp Preparare: 1 h 10 ' Complexitate: redusa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020769 (s)