News Flash:

Bors de ciuperci si zarzavat II

15 Iulie 2011
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de ciuperci si zarzavat
Ingrediente: ¼ kg ciuperci zarzavat de supa ½ l bors 1 ceapa verdeata 1 cescuta orez sare Mod de preparare: Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 ½ l apa si sare. Cand zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se toarna borsul clocotit si orezul fiert. Se mai lasa cateva minute pe foc, se presara verdeata si se serveste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.dishingthedivine.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci garnitura delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1045 viz    0 com
1474 viz    0 com
1395 viz    0 com
1125 viz    0 com
2259 viz    0 com
1546 viz    0 com
2508 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013324 (s)