News Flash:

Bors de ciuperci si zarzavat II

15 Iulie 2011
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de ciuperci si zarzavat
Ingrediente: ¼ kg ciuperci zarzavat de supa ½ l bors 1 ceapa verdeata 1 cescuta orez sare Mod de preparare: Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu 1 ½ l apa si sare. Cand zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga ciupercile taiate felii. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile, se toarna borsul clocotit si orezul fiert. Se mai lasa cateva minute pe foc, se presara verdeata si se serveste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.dishingthedivine.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci garnitura delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

966 viz    0 com
1397 viz    0 com
1322 viz    0 com
1068 viz    0 com
2188 viz    0 com
1482 viz    0 com
2393 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019217 (s)