News Flash:

Bors de ciuperci si zarzavat

21 Aprilie 2011
1427 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de ciuperci si zarzavat
Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapa 2 morcovi 1 ardei gras 4 rosii 1 patrunjel radacina 500 ml bors leustean tocat Mod de preparare: Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in 2,5 l apa rece, impreuna cu ciupercile. Dupa ce au fiert 20 minute se adauga rosiile curatate de coaja, taiate. Dupa inca 20 minute se adauga borsul, se mai dau cateva clocote si se stinge focul. Peste borsul de ciuperci si zarzavat se presara verdeata tocata, apoi se acopera.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1238 viz    0 com
1889 viz    0 com
1844 viz    0 com
1402 viz    0 com
2134 viz    0 com
1597 viz    0 com
1914 viz    0 com
1696 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013973 (s)