News Flash:

Bors de ciuperci si zarzavat

21 Aprilie 2011
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de ciuperci si zarzavat
Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapa 2 morcovi 1 ardei gras 4 rosii 1 patrunjel radacina 500 ml bors leustean tocat Mod de preparare: Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in 2,5 l apa rece, impreuna cu ciupercile. Dupa ce au fiert 20 minute se adauga rosiile curatate de coaja, taiate. Dupa inca 20 minute se adauga borsul, se mai dau cateva clocote si se stinge focul. Peste borsul de ciuperci si zarzavat se presara verdeata tocata, apoi se acopera.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1171 viz    0 com
1829 viz    0 com
1756 viz    0 com
1313 viz    0 com
2039 viz    0 com
1524 viz    0 com
1825 viz    0 com
1631 viz    0 com
1228 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014342 (s)