News Flash:

Bors de ciuperci si zarzavat

21 Aprilie 2011
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de ciuperci si zarzavat
Ingrediente: 500 g ciuperci 1 ceapa 2 morcovi 1 ardei gras 4 rosii 1 patrunjel radacina 500 ml bors leustean tocat Mod de preparare: Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in 2,5 l apa rece, impreuna cu ciupercile. Dupa ce au fiert 20 minute se adauga rosiile curatate de coaja, taiate. Dupa inca 20 minute se adauga borsul, se mai dau cateva clocote si se stinge focul. Peste borsul de ciuperci si zarzavat se presara verdeata tocata, apoi se acopera.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1140 viz    0 com
1802 viz    0 com
1707 viz    0 com
1223 viz    0 com
1985 viz    0 com
1482 viz    0 com
1785 viz    0 com
1608 viz    0 com
1204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013225 (s)