News Flash:

Bors de ciuperci

4 August 2011
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de ciuperci
Ingrediente: 1 litru apa 1/2 l bors 300 g ciuperci 1 ceapa 1 morcov mic 1 radacina de patrunjel 2 linguri orez 4 linguri smantana marar patrunjel leustean sare Mod de preparare: Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pana este gata orezul. Se adauga verdeata tocata si borsul clocotit si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Se serveste dres cu smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci smantana vin sos barbeque fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1839 viz    0 com
914 viz    0 com
1342 viz    0 com
1006 viz    0 com
935 viz    0 com
998 viz    0 com
995 viz    0 com
976 viz    0 com
1329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023429 (s)