News Flash:

Bors de ciuperci

4 August 2011
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de ciuperci
Ingrediente: 1 litru apa 1/2 l bors 300 g ciuperci 1 ceapa 1 morcov mic 1 radacina de patrunjel 2 linguri orez 4 linguri smantana marar patrunjel leustean sare Mod de preparare: Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pana este gata orezul. Se adauga verdeata tocata si borsul clocotit si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Se serveste dres cu smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci smantana vin sos barbeque fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1879 viz    0 com
946 viz    0 com
1365 viz    0 com
1042 viz    0 com
957 viz    0 com
1045 viz    0 com
1042 viz    0 com
1012 viz    0 com
1357 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1703 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023552 (s)