News Flash:

Bors de cartofi

28 Aprilie 2011
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu cartofi
Ingrediente: Pentru o oala de 4 l: - 2 cepe potrivite - 5-6 cartofi (depinde cat de mari sunt) - 1 morcov - telina, albitura - 2 ardei grasi - 2 rosii - 1/2 leg patrunjel, - leustean 1 leg. - 1 ou - 1 l bors - taitei de casa - sare dupa gust Preparare: Pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot acestea adaug cartofii taiati taraneste, ardeiul gras tocat marunt, rosiile decojite si tocate marunt. Cand aproape au fiert cartofii adaug patrunjelul tocat fin. La final se adauga borsul (il gusti sa vezi cat de acru este - daca este foarte acru pui mai putin in functie de gustul tau) Lasi sa dea intr-un clocot, bati oul cu putina apa si dregi ciorba. Dupa ce stingi focul adaugi taiteii de casa si leusteanul tocat fin. Pui capacul si lasi sa se odihneasca o jumatate de ora. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1307 viz    0 com
1663 viz    0 com
1296 viz    0 com
1201 viz    0 com
1313 viz    0 com
1172 viz    0 com
1830 viz    0 com
1757 viz    0 com
1317 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013381 (s)