News Flash:

Bors de cartofi

28 Aprilie 2011
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu cartofi
Ingrediente: Pentru o oala de 4 l: - 2 cepe potrivite - 5-6 cartofi (depinde cat de mari sunt) - 1 morcov - telina, albitura - 2 ardei grasi - 2 rosii - 1/2 leg patrunjel, - leustean 1 leg. - 1 ou - 1 l bors - taitei de casa - sare dupa gust Preparare: Pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot acestea adaug cartofii taiati taraneste, ardeiul gras tocat marunt, rosiile decojite si tocate marunt. Cand aproape au fiert cartofii adaug patrunjelul tocat fin. La final se adauga borsul (il gusti sa vezi cat de acru este - daca este foarte acru pui mai putin in functie de gustul tau) Lasi sa dea intr-un clocot, bati oul cu putina apa si dregi ciorba. Dupa ce stingi focul adaugi taiteii de casa si leusteanul tocat fin. Pui capacul si lasi sa se odihneasca o jumatate de ora. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1368 viz    0 com
1776 viz    0 com
1361 viz    0 com
1250 viz    0 com
1398 viz    0 com
1212 viz    0 com
1872 viz    0 com
1826 viz    0 com
1385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019891 (s)