News Flash:

Bors de berbec cu varza

15 Iunie 2011
2044 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7558 RON (-0.0049)
USD: 4.1758 RON (-0.0181)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors de berbec cu varza
Ingrediente: 1/2 kg carne de berbec 1 buc. morcov 1 radacina de patrunjel 1 buc. telina 1 buc. ceapa 1/2 buc. varza 1 buc. lamaie 1 legatura de patrunjel 1 legatura de leustean 1/2 l bors sare Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici si se freaca cu zeama de lamaie. Se pune in apa cu sare si se fierbe pana cand se aduna spuma. Legumele se curata si se taie marunt sau se dau pe razatoare si se pun in supa in care fierbe carnea de berbec. Borsul se adauga la sfarsit, dupa ce a fost dat in clocot, si se mai lasa pe foc cateva minute. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi umplute telina patrunjel cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6486 viz    0 com
4110 viz    0 com
1051 viz    0 com
2066 viz    0 com
2544 viz    0 com
1292 viz    0 com
1794 viz    0 com
2808 viz    0 com
1030 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019927 (s)