News Flash:

Bors de berbec cu varza

15 Iunie 2011
1923 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de berbec cu varza
Ingrediente: 1/2 kg carne de berbec 1 buc. morcov 1 radacina de patrunjel 1 buc. telina 1 buc. ceapa 1/2 buc. varza 1 buc. lamaie 1 legatura de patrunjel 1 legatura de leustean 1/2 l bors sare Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici si se freaca cu zeama de lamaie. Se pune in apa cu sare si se fierbe pana cand se aduna spuma. Legumele se curata si se taie marunt sau se dau pe razatoare si se pun in supa in care fierbe carnea de berbec. Borsul se adauga la sfarsit, dupa ce a fost dat in clocot, si se mai lasa pe foc cateva minute. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gogosi umplute telina patrunjel cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5991 viz    0 com
3955 viz    0 com
964 viz    0 com
1935 viz    0 com
2348 viz    0 com
1217 viz    0 com
1660 viz    0 com
2111 viz    0 com
892 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013504 (s)