News Flash:

Bors de berbec cu varza

15 Iunie 2011
1883 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de berbec cu varza
Ingrediente: 1/2 kg carne de berbec 1 buc. morcov 1 radacina de patrunjel 1 buc. telina 1 buc. ceapa 1/2 buc. varza 1 buc. lamaie 1 legatura de patrunjel 1 legatura de leustean 1/2 l bors sare Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici si se freaca cu zeama de lamaie. Se pune in apa cu sare si se fierbe pana cand se aduna spuma. Legumele se curata si se taie marunt sau se dau pe razatoare si se pun in supa in care fierbe carnea de berbec. Borsul se adauga la sfarsit, dupa ce a fost dat in clocot, si se mai lasa pe foc cateva minute. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gogosi umplute telina patrunjel cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5733 viz    0 com
3884 viz    0 com
945 viz    0 com
1901 viz    0 com
2259 viz    0 com
1186 viz    0 com
1607 viz    0 com
1841 viz    0 com
857 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 37 queries | Mysql time :0.020347 (s)