News Flash:

Bors de berbec cu varza

15 Iunie 2011
1997 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de berbec cu varza
Ingrediente: 1/2 kg carne de berbec 1 buc. morcov 1 radacina de patrunjel 1 buc. telina 1 buc. ceapa 1/2 buc. varza 1 buc. lamaie 1 legatura de patrunjel 1 legatura de leustean 1/2 l bors sare Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici si se freaca cu zeama de lamaie. Se pune in apa cu sare si se fierbe pana cand se aduna spuma. Legumele se curata si se taie marunt sau se dau pe razatoare si se pun in supa in care fierbe carnea de berbec. Borsul se adauga la sfarsit, dupa ce a fost dat in clocot, si se mai lasa pe foc cateva minute. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi umplute telina patrunjel cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6294 viz    0 com
4050 viz    0 com
1023 viz    0 com
2017 viz    0 com
2499 viz    0 com
1268 viz    0 com
1751 viz    0 com
2541 viz    0 com
972 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019348 (s)