News Flash:

Bors de berbec cu varza

15 Iunie 2011
1960 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors de berbec cu varza
Ingrediente: 1/2 kg carne de berbec 1 buc. morcov 1 radacina de patrunjel 1 buc. telina 1 buc. ceapa 1/2 buc. varza 1 buc. lamaie 1 legatura de patrunjel 1 legatura de leustean 1/2 l bors sare Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici si se freaca cu zeama de lamaie. Se pune in apa cu sare si se fierbe pana cand se aduna spuma. Legumele se curata si se taie marunt sau se dau pe razatoare si se pun in supa in care fierbe carnea de berbec. Borsul se adauga la sfarsit, dupa ce a fost dat in clocot, si se mai lasa pe foc cateva minute. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi umplute telina patrunjel cartofi umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6160 viz    0 com
4001 viz    0 com
993 viz    0 com
1974 viz    0 com
2423 viz    0 com
1247 viz    0 com
1710 viz    0 com
2325 viz    0 com
941 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016250 (s)