News Flash:

Bors cu zdrente

10 Noiembrie 2011
1965 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu zdrente
Ingrediente: doua pulpe de pui morcov o ceapa patrunjel pastarnac telina 4 legaturi loboda o legatura spanac o legatura leustean o legatura ceapa verde patrunjel marar 2 linguri ulei bors Pentru zdrente: un ou smantana 3 linguri faina 2 linguri ulei Mod de preparare: Pulpele se pun la fiert, in apa rece, se spumeza supa, se adauga ceapa si radacinoasele. In alta oala, se pun la fiert in apa clocotita zarzavaturile tocate marunt: loboda, spanacul, ceapa verde, 2 linguri ulei, leusteanul. Cand carnea este fiarta, se strecoara supa si se adauga in supa de zarzavat. Se fierb impreuna 5 minute si se adauga zdrentele in ploaie. Intre timp, se bate oul cu sare si ulei si se pune faina, obtinandu-se o compozitie ca de clatita. Se toarna in fir subtire sau cu lingura in supa. Se adaug bors de acru, se lasa sa dea un clocot, dupa care se presara marar si patrunjel. Se serveste cu smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru fasole almette spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1398 viz    0 com
1177 viz    0 com
3499 viz    0 com
1190 viz    0 com
1050 viz    0 com
1176 viz    0 com
1125 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016333 (s)