News Flash:

Bors cu sfecla

23 Noiembrie 2011
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu sfecla
Ingrediente: 1 sfecla potrivita 2 morcovi 2 cepe 1 telina potrivita 2 ardei grasi 1 fir de praz 1 pastarnac leustean 1 plic de bors Magic 200 ml de sos tomat sau pasta de rosii 2 linguri de ulei 3-4 litri de apa sare Mod de preparare: Legumele se spala si se curata. Se toaca in cubulete destul de mici ardeiul si ceapa, morcovii, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea mare, prazul se taie normal. Se pune putin ulei intr-o cratita. Cand acesta se incinge, se adauga legumele, apoi 1 pahar cu apa, se pune capacul la oala si se continua fierberea aproximativ 10 minute. Cand legumele s-au inmuiat se toarna 3 - 3,5 litri de apa. Se lasa sa fiarba inca 10-15 minute, apoi se adauga sfecla rosie, curatata si tocata in cubulete, continuandu-se fierberea. Se lasa la fiert 20-30 de minute se adauga borsul Magic, sosul de tomate si leusteanul si se mai da intr-un clocot sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene morcovi ardei gras spaghete barilla vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1218 viz    0 com
2917 viz    0 com
1323 viz    0 com
2253 viz    1 com
1332 viz    0 com
1486 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020606 (s)