News Flash:

Bors cu perisoare de vita

22 Septembrie 2011
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu perisoare de vita
Ingrediente: 700 g carne de vita 1 lingura orez 1 ou 1 pastarnac ½ telina 1 ceapa 1 morcov 2 rosii 1 lingura patrunjel tocat 1 lingura leustean tocat ½ l bors Mod de preparare: Prima data se spala foarte bine legumele. Apoi se curata si se taie in cubulete marunte (in afara de rosii) si se pun la fiert in 3 l apa. Carnea de vita se toaca, se amesteca cu orez si sare si se formeaza perisoare. Acestea se pun in oala de supa cand incepe sa clocoteasca. Cand perisoarele si legumele au fiert, se adauga borsul fierbinte si apoi rosiile decojite si taiate. Se mai fierbe totul 15 minute, se stinge focul si se presara leusteanul si patrunjelul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara delikat fasole vin patrunjel ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019615 (s)