News Flash:

Bors cu perisoare de pui

26 August 2011
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu perisoare de pui
Ingrediente: 500 g carne tocata de pui 2 linguri cu orez 1/2 telina 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa 2 cartofi 2 rosii decojite 1 l bors 1 legatura de leustean sare piper ulei 1 ou Mod de preparare: Radacinoasele se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toaca marunt. Se pun impreuna la calit in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Carnea se condimenteaza cu sare si piper, se adauga orezul spalat si scurs si se amesteca bine. Se formeaza perisoare care se pun la fiert peste legume. Se mai adauga apa. Cand perisoarele sunt aproape fierte, se adauga cubulete de cartofi si de rosii. Se pun borsul dat in clocot, sare si piper. Se fierb bine toate si spre sfarsit se bate oul bine si se toarna in ciorba, amestecand cu o furculita ca sa se formeze zdrente. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se stinge focul si se adauga verdeata tocata marunt. Ciorbita se serveste cu ardei iute, ceapa sau smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie delikat telina fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1352 viz    0 com
3513 viz    0 com
993 viz    0 com
1392 viz    0 com
2113 viz    1 com
1118 viz    0 com
1077 viz    0 com
3462 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023206 (s)