News Flash:

Bors cu os de vaca si varza

30 Noiembrie 2011
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors cu os de vaca si varza
Ingrediente: 1 os de vaca de 1 kg cu ceva carne 100 g fidea sau orez 1 ceapa mare 100 g fasole verde 1 telina mica cu tulpina 2 morcovi 1 pastarnac 1 patrunjel 100 g varza 1/2 legatura patrunjel 1 lingura de pasta de rosii 1 l bors leustean piper sare Mod de preparare: Osul se curata foarte bine de aschii si se spala, apoi se pune la fiert osul taiat in 2-3 bucati in apa cu sare cat sa-l acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma, se adauga cam o jumatate de lingurita de sare si se lasa sa fiarba la foc foarte mare 1 ora. Oala se acopera cu un capac. Se verifica din cand in cand daca are suficienta apa sa fiarba. Se spala, curata si taie legumele dupa preferinta (cubulete, rondele etc.). Se da focul la mediu si se adauga legumele taiate. Dupa 20 minute se verifica daca sau fiert legumele si se pune fideau. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute. Se pune pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba alte 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul tocat si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta si se potriveste de sare si bors. Se serveste calda, ornata cu patrunjel verde tocat, alaturi de ardei iuti in otet. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde sos worcestershire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1498 viz    0 com
1155 viz    0 com
1341 viz    0 com
2387 viz    0 com
1628 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018633 (s)