News Flash:

Bors cu legume si smantana

5 Octombrie 2011
2483 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu legume si smantana
Ingrediente: 1 cutie rosii in conserva 2 morcovi 1 catel usturoi 2 tije telina ¼ radacina telina 500 g sfecla rosie 2 linguri zahar smantana marar 3 linguri otet de mere 2 linguri ulei de masline sare Pentru supa de legume: 1 ceapa 2 tije telina 2 morcovi 6 catei usturoi 1 legatura patrunjel 1 frunza de dafin ¼ lingurita cimbru uscat 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Mai intai, pentru supa de legume, se pune uleiul la incins. Ceapa, morcovul si telina tocate se calesc. Se adauga usturoiul zdrobit, 2 ½ litri apa, patrunjelul, cimbrul, dafinul si se lasa sa fiarba sub capac in jur de 40 de minute. Se strecoara supa obtinuta si se pune deoparte. Pentru bors se incinge uleiul intr-o oala si se calesc ceapa, telina si morcovii tocati. Se adauga usturoiul si se mai caleste un minut. Se toarna supa de legume, sfecla si radacina de telina curatate si date pe razatoare, zaharul, otetul, sarea si se lasa sa fiarba 45 minute. Se stinge focul si se lasa la racit peste noapte. Se serveste a doua zi cu smantana si marar tocat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene smantana ceapa kimchi patrunjel tocat sarma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
928 viz    0 com
2165 viz    0 com
1012 viz    0 com
1081 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015105 (s)