News Flash:

Bors cu hribi II

10 August 2011
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu hribi II
ngrediente: 200 g hribi uscati 1l bors 60 ml ulei 20 g sare 30 g leustean 500 g varza murata 200 g ceapa 40 g faina 1 g piper 20 g patrunjel frunze Mod de preparare: Se spala hribii, se taie fileuri si se pun in 1.5l de apa rece cu sare. Ceapa si varza taiate fideluta se calesc in uleiul incins. Se adauga faina si se lasa la fiert 20 de minute. Se potriveste de sare si piper, se mai da in cateva clocote si se stinge cu zeama de hribi. Se amesteca si se serveste cu verdeata tocata marunt deasupra. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.edelicios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hribi uscati retete vegetariene vin faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

911 viz    0 com
982 viz    0 com
913 viz    0 com
1139 viz    0 com
1005 viz    0 com
1282 viz    0 com
1824 viz    0 com
1540 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 33 queries | Mysql time :0.018441 (s)