News Flash:

Bors cu fasole de post

14 Noiembrie 2011
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu fasole de post
Ingrediente: 200 g fasole proaspata 1 gogosar 1 morcov 2 cepe 2 rosii (una rosie si una galbena) 1 radacina patrunjel 1 ardei gras bors acru 50 ml ulei crenguta de cimbru proaspat 1 foaie de dafin patrunjel verde piper sare Mod de preparare: Fasolea se fierbe cu o ceapa si foaie de dafin. Legumele se dau prin robot. Rosiile se taie cuburi. Ceapa se caleste, se adauga legumele (cu exceptia rosiilor) si se calesc pana se moaie. Cand fasolea este fiarta, se pun legumele, se condimenteazai, se adauga rosiile taiate cuburi si se lasa sa dea cateva clocote. Se acreste cu bors. La final se adauga crenguta de cimbru si se presara patrunjel verde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta retete vegetariene boia iute patrunjel verde
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016003 (s)