News Flash:

Bors cu dovlecei umpluti

19 Septembrie 2011
2215 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu dovlecei umpluti
Ingrediente: 500 g carne de vita 200 ml smantana 3 dovlecei 1 lingura orez 2 cepe 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 lingura de unt 1 telina marar patrunjel 2 litri apa 0.5 litri bors sare Mod de preparare: Patrunjelul, morcovul, telina si ceapa se toaca si se pun la fiert. Dovleceii se curata de coaja, li se taie capac si se scobesc. Se umplu cu carnea tocata si calita cu orez si li se fixeaza capacul cu ajutorul scobitorilor. Se pun la fiert in oala aproximativ o ora. Se adauga borsul, verdeata tocata, sarea si smantana, se mai da intr-un clocot,iar apoi se opreste focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara smantana ovaz sos barbeque fasole delikat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021107 (s)