News Flash:

Bors cu dovlecei si morcov

17 August 2011
999 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu dovlecei si morcov
Ingrediente: 1.5 litri apa 0.5 litri bors 1 ceapa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 2 dovlecei mari 4 rosii 1 lingurita unt 1 lingurita faina smantana sare patrunjel marar Mod de preparare: Se toaca marunt ceapa, morcovul si patrunjelul, apoi se pun la fiert. Se adauga borsul, dovleceii si rosiile curatate si tocate, verdeata si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic pana sunt gata. Faina se rumeneste in unt si se adauga in bors. Se amesteca bine, se mai da intr-un clocot si se opreste focul. Se serveste cu smantana. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos barbeque retete vegetariene ovaz smantana patrunjel faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2189 viz    0 com
1471 viz    0 com
1053 viz    0 com
1336 viz    0 com
1151 viz    0 com
1121 viz    0 com
1206 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013453 (s)