News Flash:

Bors cu costita de porc si varza

17 August 2011
8579 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu costita de porc si varza
Ingrediente: 1,5-2 kg de varza 1 kg de costita de porc 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras 1 cutie de rosii in bulion 1 l de bors 1 ardei iute 1 legatura de telina 50 ml ulei sau 2-3linguri de untura de porc Mod de preparare: Costita se portioneaza, se spala si se pune in oala cu ulei incins, impreuna cu legumele taiate marunt, inclusiv ardeiul iute. Dupa cateva minute se adauga rosiile taiate marunt sau mixate. Se lasa sa fiarba inabusit 10-15 minute, apoi se pun 2 cani cu apa. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga varza tocata. Se amesteca totul, se mai condimenteaza, daca e nevoie, si se pune capacul. Dupa 10 minute se toarna borsul fiert separat si telina tocata marunt. Apoi se opreste focul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti costita nuca telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2189 viz    0 com
1471 viz    0 com
1053 viz    0 com
1336 viz    0 com
1151 viz    0 com
1121 viz    0 com
1206 viz    0 com
1719 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020777 (s)