News Flash:

Bors cu ciolan crud

4 Noiembrie 2011
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu ciolan crud
Ingrediente: 1 ciolan crud 1 cartof 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac 50 g telina 50 g dovlecel 1 galbenus ardei iute 1 ardei gras 1 legatura leustean cateva frunze de loboda rosie, stevie si spanac 1 litru bors (concentrat de bors) optional 4-5 linguri de otet 2 linguri ulei 100 ml smantana 1 lingurita zahar piper sare Mod de preparare: Ciolanul se curata, se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se mai lasa 40 minute la foc mic cu capac. Separat se calesc in ulei legumele curatate si tocate: ceapa, morcov, pastarnac, dovlecel, telina si ardei. Dupa cateva minute se pun in ciorba impreuna cu cartoful taiat in 4 si se lasa sa mai fiarba la foc mic aproximativ 30-40 minute. Carnea se scoate, se portioneaza, se inlatura oasele si se pune inapoi in ciorba. Separat se pune la fiert borsul. Cand clocoteste se mai lasa 1-2 minute pe foc, dupa care se pune peste ciorba. Verdeturile se toaca marunt (in afara de leustean), se pun in oala si mai lasati sa dea cateva clocote. In supiera se pune smantana, galbenus, se toarna ciorba fierbinte amestecand cu o furculita, bucati de carne si leustean tocat.  Se serveste cu ardei iute, dupa preferinta. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vin dulce passata fasole vin smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

851 viz    0 com
889 viz    0 com
1271 viz    0 com
859 viz    0 com
1291 viz    0 com
1328 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021837 (s)