News Flash:

Bors cu cartofi si coasta de porc afumata

1 Iulie 2011
2205 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu cartofi si coasta de porc afumata
Ingrediente: 2 kg coasta afumata 1 l bors 1 kg cartofi 2 ardei capia rosii 2 cepe rosii 2 radacini de pastarnac 1 telina potrivita 1 legatura patrunjel verde 1 rosie mare 4 oua sare piper roz proaspat macinat vegeta fara sare Mod de preparare: Se portioneaza carnea, se spala bine si se pune la fiert intr-o oala de 6 l cu cel putin 3 l de apa. Separat se curata si se spala toate legumele, dupa care se taie. Carnea se lasa la fiet, iar din cand in cand se mai spumeaza. Se pun apoi legumele taiate sa fiarba. Se spala patrunjelul si se taie foarte fin. Dupa ce au fiert carnea si legumele, se adauga borsul, care este deja clocotit, si se mai lasa sa dea cateva clocote. Dupa ce au fiert, se lasa ciorba sa se linisteasca un pic si se adauga ouale batute spuma si patrunjelul verde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fettuccine piper roz marinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1138 viz    0 com
1142 viz    0 com
2550 viz    0 com
1813 viz    0 com
2761 viz    0 com
1114 viz    0 com
1344 viz    0 com
1390 viz    0 com
1446 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011951 (s)