News Flash:

Bors cu cartofi si coasta de porc afumata

1 Iulie 2011
2163 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu cartofi si coasta de porc afumata
Ingrediente: 2 kg coasta afumata 1 l bors 1 kg cartofi 2 ardei capia rosii 2 cepe rosii 2 radacini de pastarnac 1 telina potrivita 1 legatura patrunjel verde 1 rosie mare 4 oua sare piper roz proaspat macinat vegeta fara sare Mod de preparare: Se portioneaza carnea, se spala bine si se pune la fiert intr-o oala de 6 l cu cel putin 3 l de apa. Separat se curata si se spala toate legumele, dupa care se taie. Carnea se lasa la fiet, iar din cand in cand se mai spumeaza. Se pun apoi legumele taiate sa fiarba. Se spala patrunjelul si se taie foarte fin. Dupa ce au fiert carnea si legumele, se adauga borsul, care este deja clocotit, si se mai lasa sa dea cateva clocote. Dupa ce au fiert, se lasa ciorba sa se linisteasca un pic si se adauga ouale batute spuma si patrunjelul verde. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fettuccine piper roz marinata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1085 viz    0 com
1076 viz    0 com
2490 viz    0 com
1763 viz    0 com
2689 viz    0 com
1039 viz    0 com
1278 viz    0 com
1345 viz    0 com
1383 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012894 (s)