News Flash:

Bors cu carne vita si spanac

15 August 2011
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors cu carne vita si spanac
Ingrediente: 500 g spanac proaspat sau congelat 500 g carne de vitel 1 ceapa 1 morcov ½ telina ½ sfecla mica 50 ml ulei 3 rosii 500 ml bors 1 legatura patrunjel 1 legatura marar sare Mod de preparare: Spanacul se opareste si se toaca marunt. Carnea de vitel taiata cubulete se fierbe in 1,5 l apa si se spumeaza cand este necesar. Morcovii si telina date pe razatoare impreuna cu ceapa tocata se calesc in ulei si se adauga peste carne cand aceasta este pe jumatate fiarta. Cand aproape au fiert, se adauga si sfecla rasa, rosiile decojite si taiate cubulete si spanacul tocat. Se pun borsul fiert si verdeata tocata, se mai da intr-un clocot si se stinge focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cimbrisor uscat fasole marar patrunjel rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1452 viz    0 com
951 viz    0 com
950 viz    0 com
974 viz    0 com
883 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018713 (s)