News Flash:

Bors cu carne vita si spanac

15 August 2011
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu carne vita si spanac
Ingrediente: 500 g spanac proaspat sau congelat 500 g carne de vitel 1 ceapa 1 morcov ½ telina ½ sfecla mica 50 ml ulei 3 rosii 500 ml bors 1 legatura patrunjel 1 legatura marar sare Mod de preparare: Spanacul se opareste si se toaca marunt. Carnea de vitel taiata cubulete se fierbe in 1,5 l apa si se spumeaza cand este necesar. Morcovii si telina date pe razatoare impreuna cu ceapa tocata se calesc in ulei si se adauga peste carne cand aceasta este pe jumatate fiarta. Cand aproape au fiert, se adauga si sfecla rasa, rosiile decojite si taiate cubulete si spanacul tocat. Se pun borsul fiert si verdeata tocata, se mai da intr-un clocot si se stinge focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cimbrisor uscat fasole marar patrunjel rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1486 viz    0 com
990 viz    0 com
997 viz    0 com
1022 viz    0 com
918 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024400 (s)