News Flash:

Bors cu carne si pastai

30 Noiembrie 2011
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu carne si pastai
Ingrediente: 300 gr carne tocata doua cozi de porc 4 cartofi mari smantana un ou 250 g pastai 300 g spanac un morcov un ardei verde un ardei rosu o ceapa o legatura de leustean patrunjel marar cimbru de casa un litru de bors de putina bulion sau rosii in suc propriu piper negru sare Mod de preparare: Cozile de porc taiate se pun la fiert cu o lingurita de sare. In acest timp se pregateste zarzavatul taiat marunt, cartofii in cubulete, iar carnea tocata se amesteca cu sare, piper negru si un pic de ulei si se fac bilute. Cand carnea a inceput sa fiarba, se pun ceapa si zarzavatul, iar mai la urma cartofii. Cand acestia sunt gata, se adauga rosiile si sucul de la ele, se lasa sa dea un clocot, iar apoi se pun bilutele de carne tocata. Dupa ce a dat un clocot, se adauga borsul si oul, se amesteca, apoi patrunjelul si cimbrul. Se pune capacul si se ia de pe foc. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne tocata cartofi smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
1313 viz    0 com
2347 viz    0 com
1602 viz    0 com
3317 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023920 (s)