News Flash:

Bors cu carne de vita si sfecla

20 Septembrie 2011
1380 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu carne de vita si sfecla
Ingrediente: 400 g carne de vita 1 sfecla mica 100 ml iaurt gras 1 ceapa ¼ telina 1 morcov 500 ml bors 25 ml ulei sare Mod de preparare: Carnea de vita se taie cubulete si se pune la fiert in 1,5 l apa. Se spumeaza de cate ori este necesar. Cand e pe jumatate fiarta se adauga morcovul, ceapa si telina tocate marunt. Sfecla se da pe razatoare si se caleste in ulei. Se adauga peste restul legumelor. Cand toate sunt fierte se adauga borsul clocotit, se sareaza si se drege cu iaurt. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nucsoara fasole telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021442 (s)