News Flash:

Bors cu carne de porc

12 Decembrie 2011
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu carne de porc
Ingrediente: 300 g carne de porc cu putina grasime 2 morcovi o ceapa o tija de telina verde 1 buc. ardei o radacina de telina marar verde patrunjel verde o mana de paste cu ou, subtiri 2-3 linguri de bulion bors acru piper sare Mod de preparare: Se pune la fiert carnea, iar din cand in cand se spumeaza. Dupa cateva minute de cand a dat in clocot se sareaza si se mai lasa in jur de 20 de minute la fiert. In acest timp se curata, se spala si se taie zarzavatul. Se adauga la supa si se mai lasa cam 10 min, apoi se pun bulionul si mararul si se continua fierberea. Pastele si un cub knorr sau vegeta se incorporeaza dupa alte 10 minute. La final cu vreo 4 minute inainte de a opri focul, se pune borsul si se potriveste de piper. Inainte de servire se presara patrunjelul tocat. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi bulion
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2682 viz    0 com
1086 viz    0 com
1223 viz    0 com
915 viz    0 com
3121 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023453 (s)