News Flash:

Bors cu carne de porc

28 Octombrie 2013
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne de purcel
1 ceapa
2 rosii
2 morcovi
1 telina
1 pastarnac
23 linguri bulion
leustean verde
bors dupa gust

Mod de preparare:

Se taie carnea, se spala si se pune cu apa rece pe foc. Intre timp se taie zarzavatul. Se pun rosiile in apa clocotita pentru a le curata mai usor de pielita. Se dau si ele pe razatoare. Cand incepe carnea sa fiarba, se spumeaza bine. Dupa ce terminam de spumat adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine. Cand ciorba este aproape gata se adauga sarea, bulionul si borsul. Mai lasam sa dea in cateva clocote. La sfarsit se adauga verdeata proaspata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bors retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1606 viz    0 com
1679 viz    0 com
5046 viz    0 com
6851 viz    0 com
1676 viz    0 com
1273 viz    0 com
921 viz    0 com
1489 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020355 (s)