News Flash:

Bors cu carne de miel si smantana

20 Septembrie 2011
1440 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu carne de miel si smantana
Ingrediente: 1 kg carne de miel 4 linguri de smantana 1 galbenus 3 linguri orez 1 telina 2 morcovi 2 legaturi de ceapa verde 2 linguri bulion 1 litru de bors frunze de patrunjel Mod de preparare: Carnea de miel se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu putina sare. Din cind in cind se spumeaza. Se adauga legumele tocate marunt si se fierbe acoperit, la foc mic, in jur de o ora. Se adauga orezul spalat in prealabil si se lasa sa fiarba circa 15 minute. Se toarna borsul, fiert separat, si bulionul si se lasa sa dea in clocot. Se ia de pe foc si se adauga galbenusul de ou, batut, amestecat cu smantana si patrunjel tocat. Se serveste cald. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat smantana galbenus delikat telina almette bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1783 viz    0 com
1237 viz    0 com
3960 viz    0 com
1193 viz    0 com
2402 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024399 (s)