News Flash:

Bors cu carne de berbec

20 Aprilie 2011
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu carne de berbec
Ingrediente: Carne de berbec 500 g lamaie 50 g morcovi 100 g patrunjel 50 g telina 100 g ceapa 100 g ceapa verde 2 leg ulei 50 g bors de putina 1 l patrunjel verde 1 leg leustean 1 leg sare Mod de preparare: Carnea se curata de pielite, se taie bucati care se freaca cu lamaie, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza cat este necesar, apoi se pune zarzavatul de supa taiat feliute si ceapa tocata marunt. Ceapa verde se toaca marunt, se caleste in ulei si se adauga la bors. La sfarsit se pune borsul de putina fiert separat, se mai dau cateva clocote, se potriveste gustul de sare si se adauga verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1802 viz    0 com
1707 viz    0 com
1223 viz    0 com
1984 viz    0 com
1482 viz    0 com
1785 viz    0 com
1608 viz    0 com
1204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020140 (s)