News Flash:

Bors cu carne de berbec

23 Septembrie 2011
914 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu carne de berbec
Ingrediente: 2 linguri orez 750 g carne de berbec 1 litru apa 1 morcov 1 ceapa 5-6 rosii 1 radacina de patrunjel 1 ardei gras 0,5 litri bors leustean sare Mod de preparare: Carnea se taie bucati si se pune la fiert in apa. Se spumeaza si se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua. Cand zarzavatul e fiert se scoate din supa si se adauga ardeiul gras taiat fasii, rosiile decojite si tocate, orezul si borsul. Cand toate sunt fierte se adauga leusteanul tocat si se opreste focul. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi umplute delikat ardei gras sos barbeque fasole vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3151 viz    0 com
1903 viz    0 com
1196 viz    0 com
6903 viz    0 com
1141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023402 (s)