News Flash:

Bors cu cabanos

16 August 2011
1730 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu cabanos
Ingrediente: 4-5 buc. cabanos (afumat) 1 morcov 1 ardei gras 2 cepe de marime medie 1 legatura patrunjel 1 legatura leustean 1 cana mare de suc de rosii 1 cescuta de orez 1 l bors sare delikat smantana piper macinat Mod de preparare: Se taie cabanosul rondele. Acestea, impreuna cu cartofii taiati cubulete si cu zarzavatul (morcov, ceapa, ardei) tocat marunt se pun la fiert.Cand sunt aproape fierte, se adauga orezul, sucul de rosii, borsul si verdeturile (patrunjel, marar, leustean), se potriveste de sare si delikat si se mai lasa sa fiarba cca15-20 min. Se serveste cu smantana si putin piper. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retetepentrutine.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras sunca presata vin smantana pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2072 viz    0 com
4450 viz    0 com
4808 viz    0 com
1055 viz    0 com
1154 viz    0 com
1228 viz    0 com
1536 viz    0 com
1013 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 37 queries | Mysql time :0.025251 (s)