News Flash:

Bors cu bacon si fasole rosii

11 Iulie 2011
945 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bors cu bacon si fasole rosii
Ingrediente: 400 g fasole rosii 400 g bacon 4 cartofi 1 ceapa 4-5 catei de usturoi 2 linguri mari pasta de rosii 1 lingura faina sare piper 1-2 frunze de dafin patrunjel uscat Mod de preparare: Se pun 3 l de apa intr-o cratita la fiert. Cat apa fierbe, se pregatesc legumele, se taie baconul in cuburi mici si se pune in tigaie la prajit, pana se va topi grasimea. Cand apa a inceput sa fiarba se pun cartofii taiati cuburi, sare dupa gust si apa de la fasole. Peste bacon adauga ceapa si morcovul. Se  amesteca bine si se pune capacul, lasand sa se inabuse timp de 10 minute. Apoi se pune in tigaie si usturoiul taiat in cuburi foarte mici si mai lasa inca 5 minute. Dupa aceea se toarna pasta de rosii si iar se pune capacul. Dupa 3 minute, se adauga o lingura de faina. Apoi se pun in oala fasolele si se lasa sa fiarba vreo 15 minute. Se drege de sare si piper, se pun frunza de dafin si patrunjel uscat si se lasam cu capacul inchis 5 minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

guineo caju sos worcestershire sarma patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1071 viz    0 com
1028 viz    0 com
1577 viz    0 com
943 viz    0 com
1025 viz    0 com
1182 viz    0 com
1095 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019778 (s)