News Flash:

Bors cu bacon si fasole rosii

11 Iulie 2011
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu bacon si fasole rosii
Ingrediente: 400 g fasole rosii 400 g bacon 4 cartofi 1 ceapa 4-5 catei de usturoi 2 linguri mari pasta de rosii 1 lingura faina sare piper 1-2 frunze de dafin patrunjel uscat Mod de preparare: Se pun 3 l de apa intr-o cratita la fiert. Cat apa fierbe, se pregatesc legumele, se taie baconul in cuburi mici si se pune in tigaie la prajit, pana se va topi grasimea. Cand apa a inceput sa fiarba se pun cartofii taiati cuburi, sare dupa gust si apa de la fasole. Peste bacon adauga ceapa si morcovul. Se  amesteca bine si se pune capacul, lasand sa se inabuse timp de 10 minute. Apoi se pune in tigaie si usturoiul taiat in cuburi foarte mici si mai lasa inca 5 minute. Dupa aceea se toarna pasta de rosii si iar se pune capacul. Dupa 3 minute, se adauga o lingura de faina. Apoi se pun in oala fasolele si se lasa sa fiarba vreo 15 minute. Se drege de sare si piper, se pun frunza de dafin si patrunjel uscat si se lasam cu capacul inchis 5 minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

guineo caju sos worcestershire sarma patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
1050 viz    0 com
1616 viz    0 com
964 viz    0 com
1069 viz    0 com
1233 viz    0 com
1122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012184 (s)