News Flash:

Bors cu afumatura si fasole

6 Octombrie 2011
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Bors cu afumatura si fasole
Ingrediente: 400 g fasole fiarta 2 carnaciori normali 4 carnaciori afumati 3 costite de porc afumate 2 buc. de picior de porc afumate 1 ceapa 1 morcov 2 rosii o jumatate de ardel rosu 1 ardel capia verde patrunjel tocat leustean uscat marar uscat o jumatate de lingurita de piper o jumatate de lingurita de boia iute (sau dulce) 1 lingura de Delikat de legume 3 linguri bulion 1/2 l bors 1 1/2 l apa (sau supa de legume) Mod de preparare: Bucatile de picior si costita de porc se pun la fiert in 1 1/2 l apa (sau supa de legume) timp de o ora, o ora jumate (pana se desface carnea de pe os). Carnaciorii se taie si se pun la prajit un pic, legumele se toaca marunt, fasolea se scoate din borcan si se trece bine prin jetul de apa rece,  borsul se pune la incalzit. Se scoate carnea din apa pe o farfurie. Se ia cu o lingura grasa ce s-a ridicat deasupra. Dupa aceea se pun legumele timp de 5 minute la fiert. Se adauga fasolea, carnaciorii, carnea (fara oase), costitele, borsul (in clocot), bulionul si se mai lasa inca 5 minute. Apoi se potriveste de piper, boia, Delikat si se gusta de sare. Dupa ce se opreste focul, se presara patrunjel, marar, leustean, se acopera si se lasa deoparte timp de 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


branza feta ciuperci chinezesti baby-corn patrunjel radacina bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1011 viz    0 com
3033 viz    0 com
1760 viz    0 com
2482 viz    0 com
1050 viz    0 com
928 viz    0 com
2164 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 37 queries | Mysql time :0.025894 (s)