News Flash:

Bors bulgaresc

20 Iulie 2011
1317 Vizualizari | 1 Comentarii
Bors bulgaresc
Ingrediente: 0,4 kg carne de vita cu os 1,5 kg varza proaspata 4 cartofi 1 ceapa 5-6 rosii 2-3 ardei grasi 1-2 morcovi 2 linguri de ulei verdeata foi de dafin sare piper Mod de preparare: Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs. Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit se poate pune si smantana. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa articol: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti morcovi sarlota rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2574 viz    0 com
1158 viz    0 com
2381 viz    0 com
4800 viz    0 com
1075 viz    0 com
976 viz    0 com
2041 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019638 (s)