News Flash:

Boreklik cu telemea

1 Iulie 2011
1616 Vizualizari | 0 Comentarii
Boreklik cu telemea
Ingrediente: 1 pachet de foi speciale pentru Boreklik 500 g telemea de oaie sau capra 1 ou 100 ml ulei seminte de in sau mac Mod de preparare: Se sfarama branza in bucatele mai mari. Se desfac foile, se taie triunghiuri mai mari, se ung cu ulei si se pune branza numai in marginea mai lunga. Se aduc colturile spre interior si se ruleaza strans, formand o sarmaluta lunga si subtire. Aceste rulouri se asaza in tava unsa cu grasime sau cu hartie de copt. Se pot pune apropiate, pentru ca ele nu cresc, raman la dimensiunea formata. Se ung cu ulei, apoi cu ou batut si se presara semintele. Se coc foarte repede la 200 de grade, cam 10-15 minute. sursa articol: http://www.reteteinternationale.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarlota bucataria internationala ulei salata boeuf
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
1123 viz    0 com
1294 viz    0 com
951 viz    0 com
1100 viz    0 com
1167 viz    0 com
2391 viz    0 com
902 viz    0 com
1356 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018786 (s)