News Flash:

Borat fule

28 Aprilie 2011
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Borat fule
Ingrediente: 500 gr cartofi fierti in coaja si zdrobiti 200-250 gr faina (depinde de faina folosita) 2-3 linguri de ulei 2-3 linguri de gris 1 lingurita de sare pesmet putin ulei pentru pesmet Preparare: Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa la racit putin dupa care se decojesc si se dau prin masina de zdrobit cartofi sau prin masina de carne. Se amesteca apoi cu faina, uleiul, sarea si grisul. Daca mai este nevoie se mai adauga faina treptat pana se formeaza un aluat care nu se lipeste de maini. Se intinde o patura, se taie cu un pahar rotocoale care se umple cu gem (magiun) si se lipesc, presand marginile cu furculita. Se fierb (sunt fierte cand se ridica singura la suprafata) si se tavalesc prin pesmetul prajit in prelalabil. Se servesc calzi pudrati cu zahar praf amestecat cu scortisoara. Pesmetul se prajeste fara ulei, se adauga uleiul (cateva picaturi) dupa ce pesmetul a fost prajit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste cartofi fierti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7326 viz    0 com
1021 viz    0 com
7215 viz    0 com
1133 viz    0 com
871 viz    0 com
1022 viz    0 com
2005 viz    0 com
1366 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030853 (s)