News Flash:

Bombonele de Craciun

4 Decembrie 2014
2008 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 850 gr zahar
200 ml sirop de porumb
230 ml apa
2 lingurite ulei de scortisoara sau 2 lingurite de extract de menta
colorant alimentar rosu sau suc de sfecla rosie
zahar pudra

Mod de preparare:

Amesteca primele trei ingrediente si fierbe-le la circa 175 de grade Celsius. Dupa ce s-a topit zaharul pune scortisoara sau menta si colorantul. Tapeteaza cu hartie de copt o tava si pune mixul in ea. Presara zaharul pudra si lasa sa se raceasca. Dupa un timp, rupe bombonelele ca sa le poti servi.

Pentru a arata si mai bine, foloseste forme diverse ca sa obtii bombonele si mai frumoase.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

craciun retete craciun bomboane craciun retete culinare prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2757 viz    0 com
2253 viz    0 com
4770 viz    0 com
4110 viz    0 com
3713 viz    0 com
2163 viz    0 com
1902 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020087 (s)