News Flash:

Bombonele de ciocolata cu cocos

30 Octombrie 2013
1770 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 wafe de ciocolata
1/4 nuca de cocos maruntita
doua cesti de serbet nuca de cocos
12 migdale
730 g ciocolata demidulce

Mod de preparare:

Raspandeste wafele pe o tava si pune in mijlocul lor cate doua lingurite de nuca de cocos. Adauga peste ele si o lingura de serbet de nuca de cocos si cate o migdala si pune-le la congelator pentru 20 de minute.
Topeste ciocolata la bain-marie, amestecand ocazional, apoi las-o sa se raceasca putin si intinde-o peste wafe pe intreaga lor suprafata. Pune bomboanele din nou la rece pentru cel putin 30 de minute. Bomboanele cu ciocolata si nuca de cocos se servesc reci, simple.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6465 viz    0 com
1283 viz    0 com
1409 viz    0 com
1662 viz    0 com
1671 viz    0 com
1237 viz    0 com
2789 viz    0 com
1547 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024593 (s)