News Flash:

Bomboane simple

6 Mai 2011
3724 Vizualizari | 0 Comentarii
Bomboane simple
Ingrediente: 8 linguri zahar 5 linguri unt 1 pahar cafea foarte tare 1 pahar caimac 2 linguri ulei Mod de preparare: Se pun zaharul si untul intr-un vas pe foc si se lasa sa fiarba 10 minute, amestecând bine. Se adauga cafeaua si caimacul, se freaca foarte bine si se fierbe inca 10 minute. In acest timp se unge cu ulei o suprafata neteda (din tabla, piatra etc.). Se toarna câteva picaturi din amestecul de pe foc intr-un pahar cu apa rece; daca acestea se intaresc pe loc, inseamna ca fierberea este gata. Se toarna compozitia pe suprafata unsa, se insiropeaza patrate cu un cutit si, când este complet rece, se sparg mici bomboane patrate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caimac cas
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1598 viz    0 com
1946 viz    0 com
5901 viz    0 com
2596 viz    0 com
1914 viz    0 com
1697 viz    0 com
2691 viz    0 com
2060 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017030 (s)