News Flash:

Bomboane simple

6 Mai 2011
3765 Vizualizari | 0 Comentarii
Bomboane simple
Ingrediente: 8 linguri zahar 5 linguri unt 1 pahar cafea foarte tare 1 pahar caimac 2 linguri ulei Mod de preparare: Se pun zaharul si untul intr-un vas pe foc si se lasa sa fiarba 10 minute, amestecând bine. Se adauga cafeaua si caimacul, se freaca foarte bine si se fierbe inca 10 minute. In acest timp se unge cu ulei o suprafata neteda (din tabla, piatra etc.). Se toarna câteva picaturi din amestecul de pe foc intr-un pahar cu apa rece; daca acestea se intaresc pe loc, inseamna ca fierberea este gata. Se toarna compozitia pe suprafata unsa, se insiropeaza patrate cu un cutit si, când este complet rece, se sparg mici bomboane patrate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caimac cas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1642 viz    0 com
1994 viz    0 com
6008 viz    0 com
2667 viz    0 com
1988 viz    0 com
1745 viz    0 com
2720 viz    0 com
2157 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012050 (s)