News Flash:

Bomboane raw-vegane

27 Martie 2014
2239 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g caju crud
75 g merisoase si afine congelate (ale mele erau amestecate)
sirop de agave (sau alt indulcitor natural), dupa gust
3-4 linguri ulei de cocos topit
putin ulei neutru pentru uns formele (eu am folosit ulei din samburi de strugure)

Mod de preparare:

Se pune caju la hidratat cateva ore (eu l-am lasat vreo 4 ore). Se scurge caju de apa si se aseaza in vasul blenderului. Se adauga apa plata, atat cat sa acopere caju-ul. Se mixeaza cca 30 secund, pana se obtine o pasta fina si cremoasa. Se adauga toate celelalte ingrediente si se mixeaza inca 1 minut, pana la omogenizare perfecta. Daca mai e cazul, se mai adauga indulcitor (sirop de agave in cazul meu), dupa care se mai omogenizeaza cateva secunde.
Se toarna compozitia in forme unse cu putin ulei neutru (din samburi de strugure, de data aceasta).Eu am pus si cate un merisor congelat in forme, inainte de a turna compozitia. Tava se da la congelator cateva ore, pana cand ingheata bomboanele (eu am lasat peste noapte).
Se scot bomboanele din forme, se aseaza frumos pe un platou si se lasa la temperatura camerei 10-15 minute sa se dezghete putin. Se consuma imediat dupa dezghetare si nu se recongeleaza.

Bomboane raw-vegane recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bomboane retete vegane retete raw retete dulci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018936 (s)