News Flash:

Bomboane Raffaello de casa

16 Iunie 2016
16622 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

160 gr lapte praf degresat
60 ml apa
95 gr unt topit
85 gr zahar pudra
150 gr nuca de cocos
45 migdale

Mod de preparare:

1. Amesteca laptele praf cu 100 gr de nuca de cocos.
2. Pune apa la foc potrivit.
3. Cand incepe sa clocoteasca, adauga zaharul si amesteca.
4. Pune apoi laptele praf cu nuca de cocos si untul topit. Omogenizeaza foarte bine.
5. Ia de pe foc si lasa deoparte in jur de o ora. Se va raci bine.
6. Ia cate o lingura din compozitie, modeleaz-o sub forma de turtita, pune cate o migdala, apoi transform-o intr-o bila.
7. Tavaleste bilutele prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bomboane raffaello bomboane casa bomboane cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1797 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023971 (s)